lei meg

Hei! Jeg er litt lei meg siden jeg fant ut igår at hackeren hadde slettet noen innlegg som jeg hadde brukt utrolig lang tid på å lage.Jeg tenker fortsatt på å slette denne bloggen og starte HELT på nytt, men jeg må vite hva dere synes jeg burde. På torsdag skal jeg messansynelig dra til Florø, men jeg tar med meg pc'en fordi det er ikke så utrolig mye å gjøre på der! Husk å skriv i kommentarfeltet hva dere synes jeg burde:slette eller beholde bloggen ? PS: Dere er de beste dere som leser bloggen min eller i det hele tatt gidder å gå innpå det gjør meg utrolig glad og blir selfølgelig utrolig glad hvis jeg får en kommentar her og der! Det gjør meg også utrolig glad <3 Jeg har også ett spørsmål til dere: Vil dere ha London-innkjøpene på video eller innlegg ? Vi snakkes senere <3

Skal begynne på nytt p 30 days challengge fordi jeg glemte det helt så senere kommer day 1 <3

Vil du ha London- innkjøpene på video eller innlegg ?

Skal jeg slette blogen min eller beholde den ?

Én kommentar

Skikkelig bra blogg du har laget! Liker godt bloggere som tar bloggen litt seriøst, og prøver å lage den litt fin og ikke bare sånn helt vanlig. Litt annerledes med gode bilder og god tekst osv. Føler liksom at man bryr seg litt mer om oss som leser da. Og da blir jo det gøyere å kommentere og lese den også!! Kjempe bra!

Men du! En annen ting, jeg har en konkurranse på bloggen min akkurat nå, hvor du kan vinne et Star Tour gavekort på 5000 kroner! Har du lyst til å delta? Hadde satt stor pris på om du hadde giddet. Det hadde også vært helt fantastisk om du kunne laget et blogginnlegg om den så flere får det med seg :-) Tusen takk på forhånd!!!!

Skriv en ny kommentar

hits